Helix kommer stærkt tilbage

Helix studios startede året ud med, at se endog meget presset ud. Deres helt store navn Jeoy Mills valgte sammen med Blake Mitchell og Angel Rivera at forlade Helix. Ingen kommenterede på det skete og ingen forklarede hvad der var sket – det tætteste vi kom var Joey Mills, der på Twitter skrev “dårlig ledelse”.

Det så bestemt ud til, at Helix havde fået et skud for boven. Men det som Mills kalder dårlig ledelse – er åbenbart så stærk en ledelse at man to måneder senere er istand til ikke blot at annoncere nye produktioner, men også nye navne.

Imellem de yderst interessante nyheder fra Helix er Truck Fuck, hvor et af Helix’s nye navne Ashtin Bates i denne hans kun anden film går råliderligt til værks og knepper Jacob Hansen op af en Pick Up truck og de to går virkeligt til det – især scenen hvor Hansen holdes fast med en livrem om halsen oser så langt væk af sex at de to kan få selv den svageste mand til at komme uden Viagra.

Men som om det ikke skulle være nok, så har Helix også netop annonceret at man har en ny film klar med Tristan Adler, som Helix har kapret fra 8teenboys.com hvor han fik sin debut. Adler er klart modnet en del til opgaven for Helix og får leveret noget rigtigt steamy sex når han topper Zach Letoa.

Hos lysttilpik.dk er vi ikke i tvivl – Helix er kommet tilbage efter deres mavepuster, og måske til og med stærkere end de var før !

Related posts

Leave a Comment